Το Κλείσιμο της Επιμελητών – The Close of Probation

Αγγλικά

Ο Θεός είπε στη Γένεση την ημέρα που θα φάτε από το δέντρο της γνώσης του καλού και του κακού, θα πεθάνεις οπωσδήποτε. Εύα είδε το δέντρο και ότι ήταν καλό. Αυτή ήταν η αρχή του τρομερού εξαφάνιση του ανθρώπινου χαρακτήρα.

Ιώβ 33:24 Τότε είναι ελεήμων προς αυτόν, και λέγει, να τον οδηγήσει από το να πηγαίνουν προς τα κάτω στο λάκκο: Βρήκα ένα λύτρα.

Το αιώνιο ευαγγέλιο έδωσε λύτρα. Η ανθρώπινη φυλή έχει ελπίδα, λόγω της λύτρα. Ο καθένας που επιλέγει να αγκαλιάσει τα λύτρα και μπαίνει σε μια σχέση διαθήκης με τον Ιησού μπορεί να αρχίσει μια πορεία ότι όποιος πιστεύει σ ‘αυτόν δεν πρέπει να χαθεί αλλά έχουν αιώνια ζωή. Αυτή ήταν η αρχή της αιώνιας ζωής με πίστη στο αιώνιο ευαγγέλιο στην λύτρα.

Ησαΐας 61: 1 Το πνεύμα του Κυρίου του Θεού [είναι] επάνω μου? διότι ο Κύριος με έχρισε να ευαγγελίζωμαι εις τους πτωχούς? αυτός hath μου έστειλε για να δέσετε το συντετριμμένος, να κηρύξω ελευθερίαν εις τους αιχμαλώτους και το άνοιγμα της φυλακής για να [τους που είναι] δεσμεύονται? 61: 2 Για να διακηρύξουν το αποδεκτό έτος του Κυρίου, και την ημέρα της εκδίκησης του Θεού μας? να παρηγορήσω πάντας ότι θρηνούν? 61: 3 Για να διορίσει σ ‘αυτούς που πενθούν στη Σιών, για να δώσει σ’ αυτούς την ομορφιά για στάχτη, το λάδι της χαράς για το πένθος, το ένδυμα του επαίνου για το πνεύμα του βάρους? ότι θα μπορούσαν να ονομάζονται δέντρα δικαιοσύνης, φύτευμα του Κυρίου, ότι θα μπορούσε να δοξαστεί. 61: 4 Και θα χτίσουν τα παλιά απόβλητα, θα πρέπει να αυξήσει τις πρώην ερημώσεις, και θα επισκευάσει τις πόλεις των αποβλήτων, τις θλίψεις πολλών γενεών.

Μέσα από τα λύτρα και τις υπέροχες δραστηριότητες της Θεότητας το υπόλοιπο μπορεί να ξεκινήσει έξω σε πρακτική πρόοδο που έχει προσδιοριστεί ότι πρέπει να οικοδομήσουμε τις παλιές θέσεις των αποβλήτων.

Παροιμίες 4:18 Αλλά ο δρόμος της μόλις [είναι] σαν το λαμπρό φως που λάμπει όλο και περισσότερο προς την τέλεια μέρα.

Το ξημέρωμα της ημέρας και η γέννηση ενός μικρού μωρού είναι κάτι που αρχίζει και μεγαλώνει. Δικαιοσύνη γίνεται όλο και πιο ανεπτυγμένες.

Ωστόσο, ατελής και αμαρτωλός μπορεί να είμαστε, ο Κύριος κρατά έξω να μας την προσφορά της εταιρικής σχέσης με τον εαυτό της μαθητείας στον Χριστό. Μας προσκαλεί να έρθει κάτω από τη θεϊκή εντολή, ότι, ενώνοντας με τον Χριστό, μπορούμε να εργαζόμαστε τα έργα του Θεού. {DA 297.1}

Αυτό είναι ό, τι ο αντίκτυπος των λύτρων είναι όλα σχετικά. Η διαθήκη, το αιώνιο ευαγγέλιο παράγει ένα λαό που μπορεί τώρα να προχωρήσει. Η πρόοδος δεν είναι κάτι που φοράτε πυρετωδώς τον εαυτό σας να κάνει. Μπορείτε τοποθετήσετε τον εαυτό σας κάτω από τους Θεούς δίδακτρα.

Ανεπαίσθητα στον εαυτό μας, μας αλλάζουν μέρα με τη μέρα από το δικό μας τρόπο και θα την τεχνοτροπία και τη θέληση του Χριστού, στην ομορφιά του χαρακτήρα του. Έτσι έχουμε μεγαλώσει στον Χριστό, και αντικατοπτρίζουν την εικόνα του ασυνείδητα. {RH, 28 του Απριλίου 1891 παρ. 2}

Το δικό μας κακό θα αλλάζει με το θέλημα του Χριστού. Αυτό που έχουμε να συνεχίσουμε να θυμόμαστε, όπως εμείς δεν αισθανόμαστε ότι αλλάζουν.

Φιλιππησίους 3:12 Όχι σαν να είχε ήδη επιτευχθεί, είτε ήταν ήδη τέλεια: αλλά έχω ακολουθήσει μετά, αν αυτό θα μπορεί να καταλάβει ότι για το οποίο επίσης είμαι συλληφθεί του Ιησού Χριστού.

3:13 Αδελφοί, εγώ δεν υπολογίζω τον εαυτό μου να έχουν συλληφθεί: αλλά [αυτό] ένα πράγμα [κάνω], ξεχνώντας εκείνα τα πράγματα που είναι πίσω, και φθάνοντας εμπρός εις εκείνα τα πράγματα που βρίσκονται μπροστά,

3:14 πιέστε προς το σήμα για το βραβείο του υψηλού κάλεσμα του Θεού εν Χριστώ Ιησού.

3:15 μας Ας Ως εκ τούτου, όσο είναι τέλεια, είναι έτσι μυαλό: αν και σε κάθε πράγμα εσείς είναι αλλιώς μυαλό, ο Θεός θα αποκαλύψει ακόμη και αυτή προς εσάς.

3:16 Παρ ‘όλα αυτά, εις το οποίο έχουμε ήδη επιτύχει, ας τα πόδια από τον ίδιο κανόνα, ας το μυαλό το ίδιο πράγμα

Η διαδικασία αυτή, η εξέλιξη αυτή αύξηση της προσθήκης γνώρισμα του χαρακτήρα σε γνώρισμα του χαρακτήρα και τα κακά γνωρίσματα πέφτουν μακριά, όλο αυτό εξιστορείται στον ουρανό στα βιβλία των ρεκόρ που ένα άτομο είναι εγγεγραμμένος σε. Υπάρχει και ένα άλλο βιβλίο των πράξεων που ένα άτομο κάνει. Όλα καταγράφονται στον ουρανό ως το πρόσωπο που αναπτύσσει. Υπάρχει το μητρώο του βιβλίου της μνήμης και του μητρώου των αμαρτιών. Για να εξετάσει το έργο και τη δικαιοσύνη του πλοιάρχου επιτηδευματία πάνω από τους μαθητές του είναι ό, τι Αποκάλυψη 14 διευθύνσεις – ο φόβος του Θεού και να του δώσει τη δόξα. Ο μαθητευόμενος έχει το προνόμιο να προχωρήσει μέσα από την εμπειρία της μάθησης και την ανάπτυξη δικαιοσύνη, ώστε να γνωρίζουν ότι οδεύουμε προς την ημέρα της αποφοίτησης στην οποία ο Θεός θα δοξαστεί όπως ο ίδιος τους έχει εκπαιδευτεί. Με τη σειρά του θα δοξαστεί. Οι άγγελοι και τα εκατομμύρια των κατοίκων του σύμπαντος βλέποντας πώς έχει εκπαιδευτεί αυτές μαθητευόμενους τόσο καλά. Ανάπτυξή τους ήταν η τελευταία μας μελέτη μας »Τα βιβλία του Ουρανού», η οποία συγκρίνει τον Θεό. Όπως τα βιβλία στα οποία η ανάπτυξη του ατόμου προσδιορίζεται και εξετάζονται, ο Θεός εργάζεται για μας να μας δείξει πού ακόμα δεν έχουμε μέτρηση μέχρι σύμφωνα με την εικόνα της ζωής μας με το βιβλίο των Θεών του νόμου.

Τα βιβλία του ουρανού καταγράφει τις αμαρτίες που θα είχε διαπράξει, αν είχε υπάρξει ευκαιρία. Ο Θεός θα φέρει κάθε εργασία σε κρίση, με κάθε μυστικό πράγμα. Σύμφωνα με το νόμο Του μετρά το χαρακτήρα του κάθε ανθρώπου. Καθώς οι μεταφορές καλλιτέχνης στον καμβά τα χαρακτηριστικά του προσώπου, έτσι ώστε τα χαρακτηριστικά του κάθε ατομικού χαρακτήρα μεταφέρονται στα βιβλία του ουρανού. Ο Θεός έχει ένα τέλειο φωτογραφία του χαρακτήρα του κάθε ανθρώπου, και αυτή η φωτογραφία που συγκρίνει με τον νόμο Του. Ο ίδιος αποκαλύπτει στον άνθρωπο τα ελαττώματα που καταστρέφει τη ζωή του, και τον καλεί να μετανοήσουν και να επιστρέψουν από την αμαρτία (ST 31ης Ιουλίου του 1901). {5BC 1.085,4}

Τα βιβλία καταγράφουν τα πάντα, όπως η ζωή του ατόμου στη ζωή μαθητευόμενος αυξάνεται. Σε αυτή την μαθητεία, ο Θεός την τήρηση αρχείων και ο ίδιος μάς δείχνει το έχεις αυτό ότι και η άλλη να παρακολουθήσουν. Καθώς η μαθητεία συνεχίζεται, σημείο προς σημείο εξετάζεται. Με την κατανόηση αυτής της αρχής στο πλαίσιο των τριών μηνύματα αγγέλου μπορούμε να χαιρόμαστε ο Κύριος θα μας μεταφέρει μέσα. Μπορείτε είτε να αισθανθείτε καταδικαστεί ή να πω ευχαριστώ που μου έδειξες. Είμαστε κάτω από μια μαθητεία και εμείς δεν χρειάζεται να νιώθεις δυστυχισμένη. Αυτό πρέπει να ληφθεί υπόψη έτσι ώστε να μπορούμε συνεχώς να προχωρήσουμε.

Ο Θεός οδηγεί τους ανθρώπους Του, βήμα προς βήμα. Τους φέρνει σε διαφορετικά σημεία υπολογίζονται να φανερώσει ό, τι είναι στην καρδιά. Μερικοί αντέξει σε ένα σημείο, αλλά πέφτουν στην επόμενη. Σε κάθε προχωρημένο σημείο η καρδιά έχει δοκιμαστεί και προσπάθησε λίγο πιο κοντά. Αν τα φανερά λαός του Θεού να βρει τις καρδιές τους σε αντίθεση με αυτήν την ευθεία εργασία, θα πρέπει να τους πείσουμε ότι έχουν μια δουλειά να κάνουμε για να ξεπεραστεί, εάν δεν θα έριξε από το στόμα του Κυρίου. Είπε ο άγγελος: «Ο Θεός θα φέρει το έργο του πιο κοντά και πιο κοντά να δοκιμάσει και να αποδείξει σε κάθε ένα από τους ανθρώπους Του.» Κάποιοι είναι πρόθυμοι να λάβουν ένα σημείο? αλλά όταν ο Θεός τους φέρνει σε ένα άλλο σημείο δοκιμής, συρρικνώνονται από αυτό και να σταθεί πίσω, επειδή θεωρούν ότι με αυτή επιτυγχάνεται άμεσα σε κάποιο φιλανθρωπικό είδωλο. Εδώ έχουν την ευκαιρία να δουν τι είναι μέσα στις καρδιές τους, που κλείνει έξω τον Ιησού. Έχουν κάτι βραβείο υψηλότερη από την αλήθεια, και οι καρδιές τους δεν είναι διατεθειμένοι να δεχτούν τον Ιησού. Τα άτομα έχουν δοκιμαστεί και αποδειχθεί ένα χρονικό διάστημα για να δούμε αν θα θυσιάσει τα ινδάλματά τους και να ακούσουν τη συμβουλή του αληθινός μάρτυρας. Αν κάποιο δεν θα πρέπει να καθαρίζονται με την υπακοήν της αληθείας, και να ξεπεράσουν τον εγωισμό τους, την υπερηφάνεια τους, και το κακό πάθη, οι άγγελοι του Θεού έχουν την φόρτιση: «ενώνονται με τα ινδάλματά τους, να τους αφήσουμε να μόνος», και περνούν στο να τους εργασία, αφήνοντας αυτές με τις αμαρτωλές τους γνωρίσματα ανυπότακτο, τον έλεγχο του κακού αγγέλους. Όσοι έρχονται σε κάθε σημείο, και να σταθεί σε κάθε δοκιμή, και να ξεπεραστούν, είναι η τιμή ό, τι μπορεί, να εισακουστεί η συμβουλή του αληθινός μάρτυρας, και θα λάβει την τελευταία βροχή, και ως εκ τούτου να τοποθετηθεί για τη μετάφραση. {1T 187.1}

Αυτό είναι το έργο του κύριου εμπόρων, όπως ο ίδιος οδηγεί τους μαθητές του στην τελική βαθμολόγηση. Το μεγάλο τελικό αποφοίτηση απεικονίζεται στα μηνύματα ιστορία των τριών αγγέλων. Εδώ στο πλαίσιο του τρίτου αγγέλου, είναι η έκφραση της τελετής αποφοίτησης.

Αποκάλυψη 14:12 Εδώ είναι η υπομονή των αγίων: εδώ [είναι] αυτοί που τηρούν τις εντολές του Θεού και την πίστη του Ιησού. 14:13 Και άκουσα μια φωνή από τον ουρανό λέγοντας σε μένα, Γράψτε, Μακάριοι [είναι] οι νεκροί που πεθαίνουν εν Κυρίω από του νυν: Ναι, λέγει το Πνεύμα, για να αναπαυθούν από τους κόπους τους? και τα έργα τους κάνουν τους ακολουθούν.

Υπάρχει η δήλωση, ένας δίκαιος λαός. Εκείνοι που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διαδικασία της μαθητείας, μακάριοι είναι αυτοί. Θα είναι μέρος της τελετής αποφοίτησης στην οποία όταν τελειοποιηθεί.

Αποκάλυψη 14:14 Και είδα, και ιδού νεφέλη λευκή, και μετά το σύννεφο [ένα] καθόταν κάποιος όμοιος του Υιού του ανθρώπου, έχοντας επάνω στο κεφάλι του ένα χρυσό στεφάνι, και στο χέρι του κοφτερό δρεπάνι.

Αυτό συμβαίνει όταν το βαθμολόγηση έχει ολοκληρωθεί. Η επιστροφή του εξαρτάται από τα μαθητευόμενοι έχουν φτάσει τους κατάσταση για την αποφοίτηση. Αυτός θα τους οδηγήσει στο σημείο προς σημείο. Εκείνοι που θα σταθεί κάθε δοκιμή θα λάβει την τελευταία βροχή και έτσι να τοποθετηθεί για τη μετάφραση.

Πράξεις 3:19 Μετανοήσατε τους εκ νέου, και να μετατραπεί, ότι οι αμαρτίες σας μπορεί να καθαριστεί, όταν οι καιροί αναψυχής πρέπει να προέρχεται από την παρουσία του Κυρίου? 3:20 Και θα στείλει τον Ιησού Χριστό, ο οποίος πριν κηρύχθηκε υμίν: 3:21 Ποιον ο ουρανός πρέπει να λάβει μέχρι τους χρόνους της αποκατάστασης όλων των πραγμάτων, τα οποία ο Θεός μίλησε από το στόμα όλων των αγίων προφητών του, αφού ο κόσμος άρχισε .

Θα είναι επισκευαστές της παραβίασης. Είναι πρόκειται να είναι οι άνθρωποι που έχουν μετανοήσει για όλες τις αμαρτίες τους, λόγω των λύτρων. Όπως οδηγούνται βήμα προς βήμα, όταν ολοκληρωθεί το έργο, ο Ιησούς μπορεί να έρθει πίσω.

Ο Χριστός περιμένει με λαχτάρα την επιθυμία για την εκδήλωση του Εαυτού στην εκκλησία Του. Όταν ο χαρακτήρας του Χριστού, πρέπει να αναπαράγονται τέλεια στο λαό Του, τότε θα έρθει να τα διεκδικήσουν ως δική Του. {COL 69.1}

Ο χαρακτήρας του Χριστού ότι μας έχει την κατάρτιση να επιτύχουμε. Η δραστηριότητα κάτω από τα μηνύματα του πρώτου, δεύτερου και τρίτου αγγέλου είναι ότι οι Θεοί άνθρωποι καλούνται να προκύψουν και να συμμετέχουν.

Ησαΐας 60: 1 Σήκω, λάμψη? για το φως σου ήλθε, και η δόξα του Κυρίου ανέτειλεν επί σε. 60: 2 Διότι, ιδού, το σκοτάδι θα σκεπάσει τη γη, και το ακαθάριστο σκοτάδι οι άνθρωποι: ο Κύριος θα προκύψει επάνω στο thee, και η δόξα του θα φανεί επάνω σου.

Το έργο του Ιησού αντηχούσαν από την Αγία Γραφή ότι η δόξα του Θεού μέσα στο σκοτάδι των επικίνδυνες στιγμές που ζούμε θα λάμψει, λόγω της ικανότητάς του εμπόρου. Αυτός θα φέρει στο προσκήνιο τη δικαιοσύνη του σε εμάς. Αυτό δεν είναι άλλο από την Αποκάλυψη 18. Εργασίες Αυτός ο άγγελος, αυτό το υπουργείο ταυτίζεται με την οποία η δόξα του Θεού θα καλύψει ολόκληρη τη γη.

Αποκάλυψη 18: 1 Και ύστερα απ ‘αυτά, είδα έναν άγγελο που κατέβαινε από τον ουρανό, ο οποίος είχε μεγάλη εξουσία? και η γη φωτίστηκε από τη δόξα του.

18: 2 Και έκραξε δυνατά με ισχυρή φωνή, λέγοντας, η Βαβυλώνα η μεγάλη έπεσε, έπεσε, και να γίνει η κατοικία των δαιμόνων, και η λαβή του κάθε ακάθαρτο πνεύμα, και ένα κλουβί του κάθε ακάθαρτο και μισητό πουλί.

18: 3 για όλα τα έθνη έχουν πιει από το κρασί του θυμού της πορνείας της, και οι βασιλιάδες της γης έχουν διαπράξει μοιχεία μαζί της, και οι έμποροι της γης κερωμένο πλούσια μέσα στην αφθονία των εδεσμάτων της.

18: 4 Και άκουσα μια άλλη φωνή από τον ουρανό, λέγοντας, Βγείτε από αυτήν, λαέ μου, ότι το YE δεν είναι συμμέτοχοι στις αμαρτίες της, και ότι το YE δεν λαμβάνουν τις πληγές της.

Ανακοίνωση η γη φωτίστηκε από τη δόξα του. Εδώ είναι ένας λαός που είναι να σταθεί πριν από τον κόσμο για να φωτίσει με τους Θεούς δόξα. Το έργο αυτό, η διακήρυξη αυτή, έρχεται σε ένα κρεσέντο όπως διαβάζουμε στον Ησαΐα – η γη φωτίστηκε από τη δόξα του. Όταν αυτή η δόξα φαίνεται, υπάρχει και μια άλλη φωνή από τον ουρανό που επαναλαμβάνει το μήνυμα. Αυτό επαναλαμβάνεται από τον Ησαΐα, όπου διαβάζουμε ότι εκείνοι που έχουν κυριεύσει και πάλι εντοπίζονται.

Ησαΐας 58: 1 φωνάζω, δεν ανταλλακτικά, ανασηκώστε τη φωνή σου σαν μια τρομπέτα, και δείξουμε στους ανθρώπους μου τας ανομίας αυτών, καθώς και το σπίτι του Ιακώβ αμαρτίες τους.

Βαβυλώνα έπεσε, οι αμαρτίες που ανοικτό. Τι κάνουν, όπως αυτό το ισχυρό μήνυμα δίνεται; Λένε ότι αναζητούν το Θεό καθημερινά. Μιλάει για έναν λαό που νομίζουν ότι είναι εντάξει. Εδώ είναι αυτό το μήνυμα που δεν είστε εντάξει. Καθώς το μήνυμα δεν είστε εντάξει διακηρύσσεται από τους ανθρώπους που καλούνται να αυξηθεί και λάμψη, αποκαθιστούν παλιά μονοπάτια.

Ησαΐας 58:12 Και [αυτοί που θα είναι] από σένα θα χτίσει τις παλιές θέσεις απόβλητα: θελεις να αυξήσει μέχρι τα θεμέλια πολλών γενεών? και θελεις να λέγεται, ο επισκευαστής της παράβασης, τον συντηρητή των μονοπατιών να σταθώ σε 58:13 Αν εσύ αποστρέψει το πόδι σου από το σάββατο, [από] κάνει ευχαρίστηση σου σε ιερή ημέρα μου.? και να καλέσει το Σάββατο μια απόλαυση, το ιερό του Κυρίου, κυρίες και κύριοι? και θέλεις να τον τιμήσει, δεν κάνει το δικό σου τρόπο, ούτε να βρει τη δική σου ευχαρίστηση, ούτε ομιλία [δική σου] λόγια: 58:14 θελεις να χαρούν τον εαυτό σου τον Κύριον? και θα προκαλέσει σου να οδηγούν από τις υψηλές θέσεις της γης, και σε σένα ζωοτροφών με την κληρονομιά του πατέρα σου Ιακώβ: για το στόμα του Κυρίου ελάλησε [αυτό].

Ακριβώς εκεί στο τέλος είναι οι άνθρωποι, όπως διαβάζουμε στην Αποκάλυψη 14. Είναι κλαίει δυνατά, είναι αυτοί που έχουν την αποκατάσταση της παραβίασης και αποδεικνύοντας με τον κόσμο, όχι μόνο από το τι λένε, αλλά από τις πράξεις τους, επίσης, δεδομένου ότι θα μιλούν πιο δυνατά από τα λόγια τους. Εδώ είναι το σενάριο της περιόδου λίγο πριν έρθει ο Ιησούς. Τα βιβλία στο ουράνιο αγιαστήριο που εξετάζεται. Η εργασία ή καθαρίζοντας τις αμαρτίες και την προοδευτική διαμόρφωση του χαρακτήρα έως ότου μια τέτοια άτομα την εκτέλεση του έργου. Μπορεί να ήταν αμαρτωλοί και στο παρελθόν, αλλά επειδή συνέχισαν το έργο και τα βιβλία του ουρανού καθαριστεί από την αμαρτία τους.

Ιεζεκιήλ 18:21 Αλλά αν το κακό θα γίνει από όλες τις αμαρτίες του ότι επραξε, και να κρατήσει όλα τα διατάγματά μου, και να κάνουμε αυτό που είναι νόμιμο και σωστό, θέλει εξάπαντος ζήσει, δεν θα πεθάνει. 18:22 Όλα τα παραπτώματά του, που επραξε, δεν θα πρέπει να αναφέρονται σ ‘αυτόν: στη δικαιοσύνη του ότι έπραξε ότι θα ζήσει.

Αυτοί είναι οι άνθρωποι που ήταν άδικος, αλλά έχουν στραφεί μακριά από τις αμαρτίες τους, διατηρούνται νόμος του και να κάνει τα έργα του και τώρα όλες οι αμαρτίες τους δεν θα αναφέρονται πια. Όλα τα πρακτικά των αμαρτιών, που κάποτε ήταν εναντίον του δεν είναι πλέον εναντίον του είναι. Οι εν λόγω μαθητευόμενοι που δεν συμμετέχουν επίσης απευθύνεται.

Ιεζεκιήλ 18:24 Αλλά όταν ο δίκαιος αποστρέφει από τη δικαιοσύνη του, και committeth ανομία, [και] πράττει σύμφωνα με όλα τα βδελύγματα που ο κακός [άνθρωπος] πράττει, θα ζήσει; Όλα δικαιοσύνη του ότι έπραξε δεν θα πρέπει να αναφέρονται: στην καταπάτηση του ότι αυτός hath καταπατηθεί, και την αμαρτία του, ότι hath αμαρτήσει, σε αυτούς πρέπει να πεθάνει.

Το έργο της μαθητείας είναι να πάρετε το μαθητευόμενο στο σημείο όπου είναι σαν να μην έχουν αμαρτήσει. Η έννοια βιβλία και οι αμαρτίες που έχουν καθαριστεί και δεν καθάρισε εντοπίζονται.

Εξοδος 32:33 Και ο Κύριος είπε στον Μωυσή, όστις αμαρτήσει εναντίον μου, αυτόν θα έχω καθαρίσει από το βιβλίο μου.

Το Κλείσιμο της Επιμελητών
Όταν οι μαθητευόμενοι έχουν εργαστεί με, εκείνοι που έκαναν ό, τι ο Θεός τους έχει διδάξει, οι αμαρτίες τους θα καθαρίσει και δεν θα πρέπει να αναφέρονται οι αμαρτίες τους. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιοι που δεν έχουν ακούσει και που συνεχίζουν να αμαρτάνουν και δεν έχουν προχωρήσει στο έργο τους.

Αρχίζοντας με όσους έζησαν πρώτα πάνω στη γη, εισαγγελέας μας παρουσιάζει τις περιπτώσεις κάθε γενεά, και κλείνει με τους ζωντανούς. Κάθε όνομα αναφέρεται, σε κάθε περίπτωση ερεύνησε προσεκτικά. Οι ονομασίες που είναι αποδεκτές, ονόματα απορριφθούν. Όταν κάποια έχουν αμαρτίες που απομένουν μετά τα βιβλία του ρεκόρ, αμετανόητους και un-συγχωρεθεί, τα ονόματά τους θα καθάρισε από το βιβλίο της ζωής, καθώς και την καταγραφή των καλών πράξεων τους θα διαγραφούν από το βιβλίο της μνήμης του Θεού. Ο Κύριος που δηλώνονται στον Μωυσή: «όστις αμαρτήσει εναντίον μου, αυτόν θα έχω καθαρίσει από το βιβλίο μου.» Έξοδος 32:33. Και λέει ο προφήτης Ιεζεκιήλ: «Όταν ο δίκαιος αποστρέφει από τη δικαιοσύνη του, και committeth ανομία,. . . δεν θα πρέπει να αναφέρονται όλα τα δικαιοσύνη του ότι έπραξε. »Ιεζεκιήλ 18:24. {GC 483.1}

Όλοι όσοι έχουν μετανοήσει αληθινά από την αμαρτία, και με πίστη την οποία προβάλλει το αίμα του Χριστού ως εξιλαστήριο θυσία τους, είχαν χάρη, τα οποία καταλογίζονται τα ονόματά τους στα βιβλία του ουρανού? καθώς έχουν γίνει κοινωνοί της δικαιοσύνης του Χριστού, και οι χαρακτήρες τους, που βρέθηκαν να είναι σε αρμονία με το νόμο του Θεού, οι αμαρτίες τους θα πρέπει να καθαριστεί, και οι ίδιοι θα αντιπροσώπευαν άξιος της αιώνιας ζωής. Ο Κύριος δηλώνει, από τον προφήτη Ησαΐα: «Εγώ, εγώ, είμαι Αυτός που blotteth έξω οι καταπατήσεις δικές σου για τη χάρη ορυχείων, και δεν θα θυμηθεί τις αμαρτίες σου.» Ησαΐας 43:25. Είπε ο Ιησούς: «Ο νικών, το ίδιο θα πρέπει να ντυθεί με λευκά ιμάτια? και δεν θα εξαλείψω το όνομά του από το βιβλίο της ζωής, αλλά θα ομολογήσω το όνομά του μπροστά στον Πατέρα μου, και μπροστά στους αγγέλους του. «», λοιπόν, όποιος με ομολογήσει μπροστά στους ανθρώπους, θα τον ομολογήσω κι εγώ μπροστά στον Πατέρα μου που είναι στον ουρανό. Αλλά όποιος μου αρνηθεί μπροστά στους ανθρώπους, θα τον ήθελα επίσης να αρνηθεί μπροστά στον Πατέρα μου που είναι στον ουρανό «Αποκάλυψη 3:. 5? Ματθαίος 10:32, 33. {GC 483,2}

Αυτό είναι το βαθύ ενδιαφέρον που εκδηλώνεται με την καταπληκτική δουλειά του την απόφαση. Δεδομένου ότι ο Θεός εργάζεται μέσα από τα βιβλία έρχεται μια στιγμή όταν κάθε άτομα όνομα εξετάζεται τελικά κλείνει. Οι αμαρτίες των δικαίων όλα έχουν καθαριστεί και δεν υπάρχει πλέον χρόνος. Εκείνοι που θα αγαπάμε και να κρατήσουν τα είδωλα χωρίς να μετανοήσει, ο χρόνος έρχεται όταν αυτοί οι άνθρωποι θα πρέπει να καθαρίσει το βιβλίο.

Εξοδος 32:33 Και ο Κύριος είπε στον Μωυσή, όστις αμαρτήσει εναντίον μου, αυτόν θα έχω καθαρίσει από το βιβλίο μου.

Όταν έχει καλύψει κάθε ανθρώπινο ον, ερχόμαστε στο σημείο όπου τα βιβλία όλα σαφή σήμανση?

Αποκάλυψη 22:11 Αυτός που είναι άδικο, ας αδικήσει ακόμα · και αυτός που είναι βρώμικο, ας μολυνθεί ακόμα: και αυτός που είναι δίκαιος ας γίνει ακόμα πιο δίκαιος: και αυτός που είναι άγιος ας γίνει ακόμα πιο άγιος . 22:12 Και ιδού, έρχομαι γρήγορα? και η ανταμοιβή μου [είναι] μαζί μου, για να δώσει σε κάθε άτομο σύμφωνα με το έργο του θα είναι. 22:13 Είμαι Άλφα και το Ωμέγα, η αρχή και το τέλος, η πρώτη και η τελευταία. 22:14 Μακάριοι [είναι] αυτοί που πράττουν τις εντολές του, ότι μπορεί να έχουν δικαίωμα στο δέντρο της ζωής, και μπορεί να εισέλθει μέσα από τις πύλες μέσα στην πόλη.

Ότι όταν δοκιμασίας έχει κλείσει και στη συνέχεια ο Ιησούς μπορεί να έρθει. Ιδού έρχομαι γρήγορα. Όταν η δήλωση έχει γίνει, τότε έρχεται.

Δανιήλ 8:14 Και είπε προς εμέ, μέχρι πριν από δύο χιλιάδες τριακόσιες βράδια [και] το πρωί: τότε πρέπει να δικαιωθεί το ιερό.

Η κηλίδωση από τις αμαρτίες εκείνων μετανοήσει έχει ολοκληρωθεί. Όλα τα κακά χαρακτηριστικά αφαιρεθεί.

Δευτερονόμιο 32:32 Για το δικό τους αμπέλι [είναι] της αμπέλου των Σοδόμων και των Γομόρρων τομείς: τα σταφύλια τους [είναι] σταφύλια της χοληδόχου, [είναι] συστάδες τους πικρή: 32:33 κρασί τους [είναι] το δηλητήριο της δράκους, και η σκληρή δηλητήριο της οχιάς. 32:34 [Είναι] δεν είναι αυτό που σε κατάστημα με μένα, [και] σφραγίστηκαν μεταξύ τους θησαυρούς μου;

Μεταξύ των Θεών όμορφη θησαυρούς του ιερού είναι τα αρχεία αυτά τα πράγματα εκεί. Όταν δοκιμασίας έχει κλείσει όλα αυτά τα πράγματα έχουν καθαριστεί. Οι άνθρωποι των οποίων τα ονόματα είναι στο ουράνιο ιερό έχουν αντιμετωπιστεί και να μετρηθεί. Όταν έχουν μετρηθεί στα βιβλία του ουρανού, τότε δοκιμασίας κλείνει.

Αποκάλυψη 11: 1 Και εκεί μου δόθηκε ένα καλάμι όμοιο προς μια ράβδο · και ο άγγελος στεκόταν, λέγοντας: Σήκω, και να μετρήσει το ναό του Θεού, και το θυσιαστήριο, και τους ότι η λατρεία εκεί. 11: 2, αλλά το δικαστήριο που είναι χωρίς το ναό αφήσει έξω, και το μέτρο αυτό δεν? για να δοθεί εις τα έθνη: και η ιερή πόλη θα βαδίζουν κάτω από σαράντα πόδια [και] δύο μήνες

Τα μόνα πράγματα που καταγράφονται στον ουρανό είναι από τους ανθρώπους που λατρεύουν εκεί. Όσοι λατρεύουν στο όνομα του Ιησού Χριστού έχουν το όνομά τους γραμμένο εκεί. Μέχρι τη στιγμή που φτάνουμε στο τέλος της δοκιμαστικής περιόδου, όλα τα πράγματα πρέπει να καθαριστούν.

Εβραίους 9:22 Και σχεδόν όλα τα πράγματα είναι από το νόμο με αίμα καθαρίζονται? και χωρίς να χυθεί αίμα δε γίνεται συγχώρηση. 9:23 [ήταν], συνεπώς, απαραίτητο τα πρότυπα πράγματα στους ουρανούς θα πρέπει να καθαρίζονται με αυτά? αλλά τα ουράνια πράγματα οι ίδιοι με τις καλύτερες θυσίες από αυτά. 9:24 Διότι ο Χριστός δεν έχει τεθεί σε ιερούς τόπους γίνεται με τα χέρια, [που είναι] τα στοιχεία του αλήθεια? αλλά στον ίδιο τον ουρανό, τώρα να εμφανίζονται στην παρουσία του Θεού για μας:

Όπως το επίγειο αγιαστήριο είχε να καθαριστεί κάθε χρόνο την Ημέρα της Εξιλέωσης βλέπουμε τον Ιησού εμφανίζεται τώρα στον ιερό τόπο για να αφαιρέσει και να καθαρίσει.

Εβραίους 9:27 Και καθώς είναι καθορισμένο για τους ανθρώπους μια φορά να πεθάνουν, αλλά μετά από αυτό η απόφαση: 9:28 Έτσι ο Χριστός, άπαξ προσφερθείς να φέρουν τις αμαρτίες των πολλών? και σ ‘αυτούς που αναζητούν τον θέλει να εμφανιστεί η δεύτερη φορά χωρίς αμαρτία σωτηρία.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όταν όλα έχει αποκατασταθεί, τότε μπορεί να έρθει. Όταν όλοι οι άνθρωποι του Θεού είχαν τις αμαρτίες τους ομολόγησε τότε θα επιστρέψει χωρίς αμαρτία. Πριν, εμφανίστηκε με την αμαρτία μας, αλλά στη συνέχεια, χωρίς. Όταν έχει τελειώσει, η εμπειρία αμαρτία του και την εμπειρία αμαρτία των ανθρώπων δεν υπάρχει πια.

Περίληψη
Επιμελητών κλείνει όταν η μαθητεία των πιστών έχει ολοκληρωθεί. Εκείνοι που έχουν πεθάνει πριν από τον Ιησού ξεκίνησε το δεύτερο έργο διαμέρισμα, τα ονόματά τους έρχονται πρώτα. Οι άνθρωποι μετά το 1844 είναι να σφραγίζεται και η εξόφληση του στην αλήθεια έως ότου δεν μπορεί να μετακινηθεί. Όσοι έρχονται από το 1844 και μετά, αλλά που πεθαίνουν στο δρόμο, δοκιμασίας κλείνει με το θάνατό τους, καθώς το έργο τους έχει ολοκληρωθεί. Όλες οι αμαρτίες αποκάλυψε και μετανοήσει. Η απρόσεκτη που περνούν από όλη αυτή η εργασία, είναι επίσης αντιμετωπίζονται με και καθάρισε. Τα βιβλία, οι εγγραφές διαβίωσης διαγράφονται από ό, τι είναι ακάθαρτο συμπεριλαμβανομένων των αμαρτωλών που έχουν παραμείνει. Το μόνο που απομένει είναι η καθαρότητα στον ουρανό. Αυτό είναι το κλείσιμο της δοκιμασίας. Η κηλίδωση των αποθηκευμένων αρχείων στον ουρανό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν περισσότερα βιβλία άνοιξαν. Υπάρχουν αρχεία που θα προκύψουν μετά το 1000 χρόνια. Το ιερό καθαριστεί από τις αμαρτίες των δικαίων μόνο. Μετά από 1000 χρόνια, η ασεβείς θα πρέπει να αντιμετωπιστούν.

Ο Θεός οδηγεί τους ανθρώπους Του, βήμα προς βήμα. Τους φέρνει σε διαφορετικά σημεία υπολογίζονται να φανερώσει ό, τι είναι στην καρδιά. Μερικοί αντέξει σε ένα σημείο, αλλά πέφτουν στην επόμενη. Σε κάθε προχωρημένο σημείο η καρδιά έχει δοκιμαστεί και προσπάθησε λίγο πιο κοντά. Αν τα φανερά λαός του Θεού να βρει τις καρδιές τους σε αντίθεση με αυτήν την ευθεία εργασία, θα πρέπει να τους πείσουμε ότι έχουν μια δουλειά να κάνουμε για να ξεπεραστεί, εάν δεν θα έριξε από το στόμα του Κυρίου. Είπε ο άγγελος: «Ο Θεός θα φέρει το έργο του πιο κοντά και πιο κοντά να δοκιμάσει και να αποδείξει σε κάθε ένα από τους ανθρώπους Του.» Κάποιοι είναι πρόθυμοι να λάβουν ένα σημείο? αλλά όταν ο Θεός τους φέρνει σε ένα άλλο σημείο δοκιμής, συρρικνώνονται από αυτό και να σταθεί πίσω, επειδή θεωρούν ότι με αυτή επιτυγχάνεται άμεσα σε κάποιο φιλανθρωπικό είδωλο. Εδώ έχουν την ευκαιρία να δουν τι είναι μέσα στις καρδιές τους, που κλείνει έξω τον Ιησού. Έχουν κάτι βραβείο υψηλότερη από την αλήθεια, και οι καρδιές τους δεν είναι διατεθειμένοι να δεχτούν τον Ιησού. Τα άτομα έχουν δοκιμαστεί και αποδειχθεί ένα χρονικό διάστημα για να δούμε αν θα θυσιάσει τα ινδάλματά τους και να ακούσουν τη συμβουλή του αληθινός μάρτυρας {1T 187.1}

Αμήν.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s